Jalostustoimikunta tiedottaa

15.9.2017

Hyvät bullterriereiden ja kääpiöbullterriereiden omistajat sekä kasvattajat.

Tästä pääset tutustumaan rotujemme tulevaan jalostuksen tavoiteohjelmaan. Kyseessä on luonnos. Jäsenistön mahdollisesti esittämät lisäykset, korjaukset ja/tai muutokset JTO:hon tulee tuoda syyskokoukseen tai toimittaa jalostustoimikunnalle etukäteen valmiina kirjallisena esityksenä, josta voidaan kokouksessa äänestää. Eli otathan huomioon, ettei pelkkä idea tai ajatus ole äänestyskelpoinen valmis esitys.

Suosittelemme, että varaat hyvin aikaa JTO:hon tutustumiseen, sillä kyseessä on laaja kirjallinen tuotos.

Terveisin SBY:n jalostustoimikunta

Jalostuksen tavoiteohjelma luonnos bullterrierit ja kääpiöbullterrierit

28.3.2017

Luonne- ja terveyskysely julkaistu, vastaathan huhtikuun loppuun mennessä!

Click –>  Luonne-ja terveyskysely

Käythän vastaamassa jokaisen koirasi osalta (elossa olevat sekä edesmenneet ). Luonne- ja terveyskyselyn tulokset antavat tärkeää tietoa rotumme terveystilanteesta niin yhdistykselle kuin koirien omistajille ja kasvattajille, ja toimivat tärkeänä pohjana jalostuksen tavoiteohjelman kirjoitustyössä.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi tylikästä bullterrieri-aiheista viinilasi-settiä.

1.6.2016 (Päivitys 20.7.2016)

14.5.2016 Pidettyjen kasvattajapäivien muistiinpanoja ja huomioita. Tiedosto aukeaa alla olevasta linkistä. Tiedosto päivitetty 20.7.2016 ja lisätty Seppo Lambergin luennosta muistiinpanot.

Kasvattajapäivät2016

9.5.2016

Hei kaikki kasvattajapäiville Hyvinkäälle 14.05. tulevat! Koirat voi ottaa mukaan ! (autoissa voi pitää ikkunat ja takaluukut auki) Olemme yksityisalueella hiekkatien päässä jossa myös hyvät ulkoulumaastot ! Seppo lupasi vielä, että voi tehdä terveystarkkeja päivän päätteeksi, jos kiinnostusta.

Sydänkuuntelu 30€
Sydänkuuntelu +polvet 45€
KÄTEISMAKSU !

Järkkäämme myös bullien juoksukilpailut ..minit ja stantut omissa luokissaan.. Rahapalkinnot 3 nopeimmalle !

Terkkuja Jalostustoimikunta/Anitta Aeschlimann

6.1.2016

KASVATTAJAPÄIVÄT SPL-ITU HYVINKÄÄ 14.05.2016

Jalostustoimikunta järjestää kasvattajapäivät 14.5.2016 Hyvinkäällä
Saksanpaimenkoiraliitto Itäuusimaa ry:n kentällä klo 9.30 alkaen.

Luennoitsijoina eläinlääkäri Merja Dahlblom (mm. eläinlääketieteen lisensiaatti, lisääntymistieteen erikoiseläinlääkäri, eläinlääketieteen tohtori) sekä eläinlääkäri Seppo Lamberg (mm. eläinlääketieteen lisensiaatti, erikoistumistutkinto Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri).

Tapahtumaan rajoitettu osanotto, ensisijalla yhdistyksen jäsenet.
Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut Anitta Aeschlimann puh. 044- 3279111. Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.4, vain puhelinilmoittautumiset (soitot) huomioidaan. Maksu 10 € maksettava viimeistään 29.4.

Ajo-ohje:
Kenttä sijaitsee vanhan 3-tien (130) varrella Hyvinkäällä. Moottoritie 3 Helsingistä päin tultaessa liittymä 16 Hyvinkää-Kytäjä oikealle ylös, käännytään -> oikealle n.100m käännytään <- vasemmalle alas, josta -> oikealle vanhalle 3-tielle kohti Hämeenlinnaa, jota n.1,4 km kääntyy tie -> oikealle Itun kentälle. Moottoritietä 3 Hämeenlinnasta päin tultaessa liittymä 16 oikealle Hyvinkää- Sahanmäki, liikenneympyrästä <- vasemmalle alas, vanha 3 tie <- vasemmalle ajat n. 3,2 km käänny <- vasemmalle. Lähin GBS osoite on Hyyppäränkatu/Hyyppäräntie, risteyksestä jatketaan 130 tietä Riihimäen suuntaan noin n. 400m

12.8.2015

Osallistu jalostustoimikunnan tekemään terveyskyselyyn.
Kasvattajille tulossa oma kysely.
Klikkaa auki tästä !

10.4.2015

Yhdistys tukee jäseniään tehdyistä terveystutkimuksista 1.4.2015 alkaen 15€ per testi, kun lähetät tutkimustulosten kopiot ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen sbyjalostus(at)gmail.com.
Tutkimusavustusta on anottava 3kk sisällä tutkimusten suorittamisesta.

1.3.2015

JALOSTUSTOIMIKUNTA TIEDUSTELEE….

Jalostustoimikunnalla on suunnitteilla jalostustarkastus Bullterriereille ja Kääpiöbullterriereille mahdollisesti syksyllä 2015.

Kartoitamme nyt kiinnostuneiden/koirien määrää.
Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja tarkastukseen tulevan koiran tulee olla täyttänyt 2v.
Kaikkia kiinnostuneita pyydämme lähettämään omat tietonsa sekä osallistuvan koiran nimen ja syntymäajan 15.3.2015 mennessä osoitteeseen sbyjtkkysyy(at)gmail.com

3.3.2015

Helsingin yliopiston koirien geenitutkimus ryhmä tiedottaa !

Uusi käyttäytymiskysely monipuolistaa tutkimuksia – osallistu !

Infoa löydät -> Lohen uusi käyttäytymiskysely_

Suora linkki kyselyyn -> https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/57506/lomake.html

www.koirangeenit.fi/projektit

Kaikki bullit sankoin joukoin mukaan !

Ei tulevia tapahtumia.