Pentuja

Kääpiöbullterrierit

Välitettävät pennut ovat joko A tai B- listalla!

A-  listalla olevien pentujen molemmat vanhemmat on terveystestattu suositusten mukaisesti :

1. Kuulo (molemmat kuulevia tai puolikuuro yhdistettynä kuulevaan)
    KUUROJA EI TULE KÄYTTÄÄ LAINKAAN JALOSTUKSEEN!
2. Sydän (kuuntelu),
3. Polvet
4. UPC arvo virtsasta < 0,3

Kuulo- ja polvitutkimus on kertaluonteinen ja sydän sekä munuaisten toiminta-arvo tulee testata vuosittain. Tutkimustulos on voimassa vuoden tutkimuspäivästä. Lisäksi vaaditaan min. 18kk ikä molemmilta.

B- listalla olevien pentujen vanhemmilta puuttuu jokin/kaikki terveystestit tai tutkimustulokset/ tukimustulos on mennyt vanhaksi; tulosten laadulla ei ole merkitystä siihen, kummalla listalla pennut ovat.

Kääpiöbullterriereiden ensisijainen silmätutkimus on PLL DNA- testi, jonka tuloksen mukaan koira on terve, kantaja tai sairas. Tämän jälkeen kantajilla ja sairailla yksilöillä on tavanomaiset, säännölliset silmänpeilaukset.

Jalostuksessa toisen käytettävän kääpiöbullterrierin tulisi aina olla PLL DNA- terve, sillä PLL on periytyvä, koiralle erittäin kivulias ja hoitamattomana nopeasti sokeuteen johtava silmäsairaus.

Toimintaohje pentueilmoituksiin:

• Pentueilmoitukset kulkevat JTn kautta, jotta testitulokset voidaan tarkistaa ja ilmoittaa sivuille, joten lähetäthän kopiot tutkimustuloksista jalostustoimikunnalle: sbyjalostus(at)gmail.com
  • Kaikki testien tulokset ilmoitetaan tuloksella / päivämäärin ja tutkimustuloksissa pitää aina olla koiran virallinen nimi, synt.aika. rekisterinumero ja tunnistenumero.

Pentueilmoituslomake

A- Lista Päivitetty 13.9.2017

Kennel Prisman, Vantaa

Sijoitetaan Skl- kaavakkeella.
Kääpiöbullterrieri uros Prisman Captiva s.22.07.2017
Pentu on Pll ja Baer testattu. Eläinlääkärin tarkastama ja mikrosirutettu.
Terveystutkituista ja terveistä näyttelyissä palkituista hyvä luonteisista  vanhemmista.
Tiedustelut ainoastaan puhelimitse

13:00 Suomen Bullterrieriyhdistys ry S... @ Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus
Suomen Bullterrieriyhdistys ry S... @ Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus
loka 22 @ 13:00