Bullipäivät 2020

Tervetuloa Bullipäiville 13-14.6 Hauholle!

Bullipäivät pidetään jälleen tutuissa maisemissa Lautsian kartanon mailla Hauholla.
Tuomarina tänä vuonna Chris Kilpatrick, kennel Kilacabar, UK , Barbara Shawn lopetettua tuomarintehtävät.
Kesäkuun Bullipäivät ovat perinteinen Open Show , jonka yhteydessä on kutsukilpailu Trophy Show , jaetaan kiertopalkinnot,  sekä nautitaan juhlaillallisesta minkä yhteydessä palkitaan Vuoden Bullit, jaetaan ruusukkeet C.I.B arvon saavuttaneille koirille sekä pidetään perinteinen huutokauppa.


Open Show on helppo tapa tutustua koiranäyttelyn saloihin, jos et aikaisemmin ole kehään uskaltautunut. Openiin voivat osallistua kaikki stantut ja minit, myös ne, joilla on joku virallisessa näyttelyssä hylkäävä virhe .

Voit jo kaivella kaappejasi huutokauppaa silmälläpitäen, sekä kerätä arpajaispalkintoja.

Bullipäivätoimikunta:

Vetäjä : Marja Lindvall
Jatta Pailinna-Rosenlöf
Anne Sinisalo
Juha Helo
Sanni Kirmanen
Miia Koskinen
Karoliina Pitkäaho
Sara Tuomi

yhteydenotot bullipaivat@gmail.com

Ajankohtaista
Tulevat tapahtumat
helmi
2
su
09:00 Agria KoiraExpo @ Scandic Helsinki Aviacongres
Agria KoiraExpo @ Scandic Helsinki Aviacongres
helmi 2 @ 09:00 – 09:15
https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/kurssit-ja-koulutukset/agria-koiraexpo-2020 Kennelliiton vuosittainen koulutusviikonloppu Agria KoiraExpo kokoaa helmikuun alussa yhteen koiraharrastajia Vantaalle 1.–2.2.2020 Scandic Helsinki Aviacongressiin. Katariina Tiiran luento “Koiran käyttäytymisen kehittyminen – persoonallisuus kohdusta hautaan” ja Liisa Tikan luento “Voimakoiran käyttöohjeet” ovat ainakin sellaisia[...]
helmi
8
la
Koko päivä Geham Trophy Open Show & Fun Day @ Linnahotelli
Geham Trophy Open Show & Fun Day @ Linnahotelli
helmi 8 Koko päivä
Geham Trophy Open Show, tuomari Joy Johnson, Javarke, UK, ja koko perheen tapahtuma Hartolassa. Näyttelyilmoittautuminen päättyy 15.01.2020. Ilmoittaudu oheisella linkillä https://forms.gle/6q85T2xgumj4PHwh8 Tervetuloa mukaan viettämään hauska päivä bullien kanssa. Ohjelmassa mm. lelukoirakilpailu, nakkiralli, arpajaiset ja huutokauppa.[...]
touko
16
la
09:00 Royal Canin ® Show @ Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus
Royal Canin ® Show @ Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus
touko 16 @ 09:00 – 16:00
Helsingin Seudun kennelpiiri ry – The Helsinki Kennel Club järjestää toukokuussa Royal Canin  Shown. Bullien tuomarina Vesa Lehtonen. Talkoolaisia tarvitaan, saamme tukea HSKP:lta vuoden lopussa talkoolaisten määrän mukaisesti. Näyttelyn sivut
kesä
5
pe
Koko päivä Bull-type terriers Speciality Show @ Vanamõisa Vabaõhukeskus, Harjumaa
Bull-type terriers Speciality Show @ Vanamõisa Vabaõhukeskus, Harjumaa
kesä 5 Koko päivä
Bull-type terriers Speciality Show @ Vanamõisa Vabaõhukeskus, Harjumaa
  Näyttelyn sivut JUDGE:  James Byrnes “Lackyle” kennel, Irland
logo