Bullipäivät 2020

Tervetuloa Bullipäiville 13-14.6 Hauholle!

Bullipäivät pidetään jälleen tutuissa maisemissa Lautsian kartanon mailla Hauholla.
Tuomarina tänä vuonna Chris Kilpatrick, kennel Kilacabar, UK , Barbara Shawn lopetettua tuomarintehtävät.
Kesäkuun Bullipäivät ovat perinteinen Open Show , jonka yhteydessä on kutsukilpailu Trophy Show , jaetaan kiertopalkinnot,  sekä nautitaan juhlaillallisesta minkä yhteydessä palkitaan Vuoden Bullit, jaetaan ruusukkeet C.I.B arvon saavuttaneille koirille sekä pidetään perinteinen huutokauppa.

Open Show on helppo tapa tutustua koiranäyttelyn saloihin, jos et aikaisemmin ole kehään uskaltautunut. Openiin voivat osallistua kaikki stantut ja minit, myös ne, joilla on joku virallisessa näyttelyssä hylkäävä virhe .

Voit jo kaivella kaappejasi huutokauppaa silmälläpitäen, sekä kerätä arpajaispalkintoja.

Bullipäivätoimikunta:

Vetäjä : Marja Lindvall