Ketkä puuhaavat yhdistyksessä? Tutustu hallitukseen!

Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallituksen tehtävänä on hoitaa yhdistyksen asioita. Hallitukseen valitaan kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan puheenjohtaja, jonka lisäksi hallitukseen kuuluu kuusi kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan valittavaa muuta jäsentä, joista kolme on vuosittain erovuorossa. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä nimeää sihteerin ja rahastonhoitajan. Rahastonhoitaja ja sihteeri voidaan valita hallituksen ulkopuolelta.

Hallituksen tehtävänä on mm. hoitaa juoksevia asioita, kutsua yhdistys kokouksiin ja valmistaa kokoukselle sääntöjen mukaan esitettäväksi määrätyt asiat sekä panna toimeen yhdistyksen kokouksen tekemät päätökset, edustaa yhdistystä, tehdä sitoumuksia, ottaa kantaa ja vastata yhdistyksen puolesta.

Vuonna 2024 hallitus koostuu seuraavista henkilöistä

Annika Walldén, puheenjohtaja

”Bulleja minulla on ollut vuodesta -95 lähtien, tällä hetkellä kotona on Armi ja Tero. Maailmalla muutama sijoitus- ja osaomistusbulli. Yhdistyksen toiminnassa olen ollut mukana 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Yhdistystoiminta on parhaimmillaan kivaa yhdessä, yhteisen tavoitteen eteen tekemistä sekä yhdessä jaettua iloa onnistumisesta. Taustalla on myös ajatus vaikuttamisen mahdollisuudesta.”

Miia Koskinen, varapuheenjohtaja

“Vuodesta -95 minulla on ollut kotona bulli ja tällä hetkellä jaloissa pyörii Yuma ja Goyan. Yhdistyksen toiminnassa olen ollut 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Koen, että asioihin voi vaikuttaa vain osallistumalla ja tekemällä, lisäksi hulluus lasketaan tässäkin eduksi.”

Lilian Forsblom, sihteeri

“Bullien parissa olen ollut vuodesta 2018 ja kotoa löytyy pian 5-vuotias Mauno. Yhdistyshommiin lähdin mukaan vuonna 2021, koska haluan olla mukana rodun elinvoimaisuuden säilyttämiseksi Suomessa.”

Krista Forsander, hallituksen jäsen

“Bullit löysivät sydämeeni vuonna 2016 ja tällä hetkellä arkea piristää 2v Maka. Yhdistyksen toimintaan lähdin mukaan vuonna 2023 halusta olla antamassa omaa aikaa ja osaamista rakastaman rodun hyväksi.”

Katariina Hokkanen, hallituksen jäsen

“Ensimmäinen bulli tuli 1995 ja sen jälkeen kotoa on löytynyt bulleja koko ajan. Tällä hetkellä kotona asuu Hertta, Hilkka, Rilla, Mobi ja Maisa. Sijoituksessa uros Hannu ja siskolla asuu Olli. Yhdistyksen toimintaan lähdin mukaan vuonna 2018, koska haluan olla vaikuttamassa rodulle tärkeissä asioissa.”

Mira Laiho, hallituksen jäsen

“Bulleja olen harrastanut vuodesta 2016 lähtien. Tällä hetkellä kotona on kaksi miniä, Carma ja Jade. Päädyin kokeilemaan kasvattajan työtä ja kotoa löytyy nyt vielä toistaiseksi 6 kääpiöbullterrierin pentua. Toivon vielä palaavani myös bullterriereiden pariin. Yhdistyksen toimintaan lähdin mukaan tänä vuonna halusta edistää rodun tulevaisuutta. Lisäksi yhteistyö mukavien ihmisten kanssa ja talkoilu on mukava lisä arkeen.”

Marja Lindvall, hallituksen jäsen

”Ensimmäinen bulli tuli 2011 ja olen kasvattanut kaksi pentuetta 2014 ja 2015. Nyt kotona on pian 9 v Martti ja Puolasta Olga 8 kk. Yhdistyksen toimintaan tulin aluksi Bullipäivien vetäjänä ja sittemmin hallituksen jäsenenä useamman kauden. Yhdistyksessä pyrin vaikuttamaan rakkaan rotumme hyvinvointiin, sekä yhdistyksen kehittämiseen.