Ketkä puuhaavat yhdistyksessä? Tutustu Bullipäivätoimikuntaan!

Bullipäivätoimikunnan tarkoituksena on toteuttaa Bullipäivät ja sen yhteydessä järjestettävä huutokauppa ja juhlaillallinen. Bullipäivät on Suomen Bullterrieriyhdistyksen vuosittainen erikoisnäyttely bullterriereille. Näyttelyn tavoitteena on edistää terveiden, hyväluonteisten, käyttöominaisuuksiltaan ja rakenteeltaan sekä ulkomuodoltaan rodunomaisten, hyvinvoivien koirien kasvatusta.

Miia Koskinen, vetäjä

”Bullipäivät ei ole ainoastaan ”koiranäyttely”, vaan se on myös tapahtuma, joka kokoaa yhteen samanhenkiset ihmiset yhteisen intohimon pariin. Bullipäivien järjestäminen on valtava ponnistus, johon kaikki toimikunnat kantavat kortensa kekoon. Päivien onnistuminen vaatii valtavasti työtä, aikaa ja omistautumista, mutta lopputulos on aina ollut vaivan arvoinen. Yhdessä tekeminen on se juttu.”

Krista Forsander, jäsen

”Koen, että Bullipäivät on yksi yhdistyksen vuoden kohokohdista, joten on hienoa olla tekemässä tätä näyttelyä ja tapahtumaa yhdessä. Olen toista vuotta mukana ja on opettavaista olla osa toimikuntaa, joka koostuu pitkän kokemuksen omaavista henkilöistä, mutta joukkoon mahtuu myös uusia jäseniä, jotka otetaan ilolla vastaan.”

Lilian Forsblom, jäsen

”Olen mukana toimikunnassa, koska mielestäni Bullipäivät on yksi yhdistysjuttujen vuoden kohokohdista. Ilman toimikuntaa meillä ei olisi koko tapahtumaa, vapaaehtoisina teemme todella paljon töitä tapahtuman eteen.”

Anne Sinisalo, jäsen

”Olen toimikunnassa mukana, koska on kiva olla tekemisissä samanhenkisten ihmisten kanssa ja saada yhdessä jotain aikaan.”

Annika Walldén, jäsen

”Olen mukana toimikunnassa, koska onhan se mukavaa saada yhdessä aikaiseksi jotain. Velvollisuuden tunne hallitusjäsenenä ja puheenjohtajana vaikuttaa myös siihen, että olen osa tätä toimikuntaa, mutta koen tärkeäksi, että pystymme yhdessä tekemään Bullipäivistä unohtumattomat ja haluan omalta osaltani olla kantamassa korteni kekoon Bullipäivien onnistumisessa.”