Vuoden Bulli -kilpailu

16.12.2019

Täytettävät lomakkeet Vuoden Bulli -kilpailuun.
Pyydämme kaikkia käyttämään näitä samoja lomakkeita, jolloin pisteiden tarkistaminen sujuisi helpommin !

Mikäli et saa auki, voit pyytää esim . PDF tai ODT tiedostoa sbykotisivut@gmail.com
Voit lähettää lomakkeet sähköpostin liitteinä, eli tallenna itsellesi, täytä, tallenna ja lähetä.
Vaihda yläriviin Näyttely 1, Näyttely 2, tilalle ko. näyttelyn nimi.
Jos valitset EXEL tiedoston, laskee se pisteet puolestasi.

Lähetä lomake vuodenbulli@gmail.com

Vuoden Bulli word,    Vuoden Bulli exel

Vuoden Bullipentu word, Vuoden Bullipentu exel

Vuoden Veteraani word ,  Vuoden Veteraani exel

4.12.2019

Vuoden Bulli -kilpailun pisteet lähetettävä 31.12.2019 mennessä vuodenbulli@gmail.com.
pistelaskusäännöt löydät TÄSTÄ.

14.6.2019

Vuosikokouksessa 2019 äänestettiin Vuoden Bulli -kilpailun sääntömuutoksista ja valittiin hallituksen ehdotus. Uudet pistelaskusäännöt löydät TÄSTÄ.

31.12.2018

Huom! Päivitettyihin laskusääntöihin oli jäänyt virhe kohtaan 15-19 koiraa, korjattu taulukko löytyy TÄSTÄ. Bulterissa julkaistu pisteiden lasku ohje on oikein. Pahoittelut virheestä!

Ilmoita koirasi tulokset 1.1.2019 mennessä osoitteeseen vuodenbulli@gmail.com (aiemmin ilmoitetusta poiketen, automaattivastauksia ei lähetetä)

28.12.2018

Päivitetyt pisteiden laskusäännöt löydät TÄSTÄ.

Lehdessä olleista säännöistä on unohtunut päivitys ulkomaannäyttelyihin liittyen: “Ulkomaisten näyttelyiden osalta, tulee tuloksiin liittää myös kopio arvostelulomakkeesta sekä kopio näyttelyluettelon sivusta tai aikatauluinfosta, josta näyttelyn koiramäärä voidaan tarkastaa. Arvostelulomakekopion sijasta käy myös linkki luotettavaan tulospalveluun (kuten Kennelliiton Koiranet). ”

17.12.2017

Vuodenbulli kisan ilmotus on jäänyt epähuomiossa pois lehdestä. Pahoittelut !

VuodenBulli 2017 kisaan osallistuvat ilmoittakaa tuloksenne viimeistään 1.1.2018 osoitteeseen vuodenbulli@gmail.com

VuodenBulli kisan pistelasku kaavio

Vuoden bullit 2012

Vait Kostel Lilu Love From Russia

Huntress

Eger-Vári Mini Egon

Bullbugbears Pleasant Riderhood

10:00 Bull-Eri , SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Bull-Eri , SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Bull-Eri ,  SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Suomen Bullterrieriyhdistys ry. päänäyttely Bullterrierien erikoisnäyttely Bull-Eri tuomari Sylvain Rousse, kennel Bullimpact, Ranska Näyttelyn sivut: https://bull-eri.yhdistysavain.fi/ Tiedustelut  Anu Ahlroos-Lehmus, 040 751 06 04, ahlrooslehmusanu(at)gmail.com tai Anne Eriksson, anne.eriksson(at)elisanet.fi,  040 561 46 89.