Jäseneksi

 

Liity Suomen Bullterrieriyhdistyksen jäseneksi!

 

 

Jäsenmaksut 2022

Liittymismaksu 5€
Varsinainen jäsen 35€
Perhejäsen 5€
Nuorisojäsen (alle 16v) 10€
Ulkomainen jäsen 45€
Kasvattajaruutu 15€
Ainaisjäsen 350€

HUOM! Kasvattajan liittäessä (sekä maksaessa) pennunostajan SBY:n jäseneksi ei liittymismaksua peritä. Jäsenmaksu on tällöin ensimmäiseltä vuodelta 10 euroa / kasvattajan liittämä jäsen.

Kasvattaja, halutessasi liittää pennunostajat SBY:n jäseneksi, ilmoita heidän yhteystietonsa (nimi, osoite, sähköpostiosoite) sähköpostilla jäsensihteerille.

SBY:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksissaan ja sen jälkeen voitkin odotella neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Bulteri- lehteä! Jäsenetuna saat myös Suomen Terrierijärjestön julkaiseman Terrilife- lehden, joka ilmestyy myös neljästi vuodessa. Lisäksi yhdistyksen jäsen voi esimerkiksi ilmoittaa koiransa halvemmalla joka kesäisille Bullipäiville tai anoa vuosittain tutkimustukiavustusta.

Mikäli jäsenen sähköpostiosoite ei ole jäsensihteerin tiedossa, lähetetään jäsenmaksulasku paperipostitse kahden (2) euron laskutuslisällä.

Tervetuloa mielenkiintoisen bulliharrastuksen pariin!
 

Tietosuojaseloste on haluttaessa pyydettävissä sihteeriltä.
 
Ota yhteyttä jäsensihteeriin:
Sirpa Hopia
sbyjasenasiat(at)gmail.com

Jäsenrekisterin käyttötarkoituksena on  henkilötietojen ajantasainen hallinta jäsenyyden aikana, sen ylläpito ja yhdistyksen jäsenasioiden hoito ja viestintä yhdistyksen toiminnasta. Henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä.
Rekisterissä olevat osoitetiedot yhdistetään Suomen Terrierijärjestö ry. – Finlands Terrieroganisation rf.:n osoiterekisteriin Terrilife-lehden postitusta varten sekä Bulteri –lehden osoitteiston toimittamiseksi painoon.