Trophytoimikunnan toimintaohjeet

Versio 2
Päivitetty: 17.11.2023

Tarkoitus
Trophytoimikunta valitsee koirat Bullipäivillä järjestettävään Trophy-kutsukilpailuun, Suomen joukkueeseen Hollannissa järjestettävään N.B.T.C International weekendiin ja Belgiassa järjestettävään C.E.T.S kutsukilpailuun. Toimikunta laskee myös Vuoden Bulli-kisan tulokset. Toimikunnan tehtäviin kuuluu myös kansainvälisen muotovalion (C.I.B.) arvon saavuttaneiden koirien listaus, ruusukkeiden tilaus ja diplomien tekeminen.

Trophytoimikunnan toimintaohjeet

 • Pääasiallinen tehtävä
  Toimikunnan tarkoitus on kutsua rotumääritelmän mukaisia ja laadukkaita bullterrierejä eri kutsukilpailuihin kuten C.E.T.S., Bullipäivien Trophy show ja N.B.T.C International weekend Suomen joukkue. Kutsutun koiran omistajan tulee olla Suomen Bullterrieriyhdistys ry:n jäsen.
 • Bullipäivien Trophy Show
  Tarkoitus on kutsua Trophyyn edellisen vuoden voitokkaimmat koirat Vuoden Bullikilpailun pisteiden perusteella. Toimikunnalla on myös oikeus kutsua muita laadukkaiksi katsomiaan koiria, toimikunnalle voi myös ehdottaa kutsuttavia koiria.

Kilpailun säännöt:

Bullipäivien ROP ja VSP kutsutaan automaattisesti seuraavan vuoden Bullipäivien Trophy Show:hun, sekä Vuoden Bulli kilpailun kuusi parhaiten sijoittunutta koiraa (ei koske vuoden parasta pentua/veteraania).

Jo kerran voittaneet Bullipäivien Trophy winner & Runner Up koirat eivät saa osallistua Trophy kisaan.

Kutsutun koiran omistajan tulee olla Suomen Bullterrieriyhdistyksen jäsen.

Kutsun saaneet koirat julkaistaan Suomen Bullterrieriyhdistyksen kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Toimikunta toimittaa tiedot sometiimille ja kotisivujen päivittäjälle.

Säännöt tähän kilpailuun päätetään yhdistyksen syyskokouksessa ja ne ovat nähtävillä nettisivuilla. Säännöt ovat voimassa niin kauan, kunnes niitä ehdotetaan muutettavaksi. Kuka tahansa saa ehdottaa mitä tahansa koiraa. Trophytoimikunta tarkistaa ehdotetun koiran kelpoisuuden tulla valituksi ja tämän jälkeen tekee päätöksen valinnasta. Ennen listan julkaisemista se lähetetään hallitukselle katsottavaksi/hyväksyttäväksi.

 • Vuoden bulli -kisa
  Palkitaan näyttelymenestyksen perusteella parhaat koirat. Säännöt kilpailuun osallistumisesta löytyvät yhdistyksen nettisivuilta. Säännöissä on kuvailtu tarkemmin, että mistä näyttelystä saa minkäkin verran pisteitä, myös kilpailuun osallistumisoikeus löytyy säännöistä. Nämäkin säännöt päätetään yhdistyksen syyskokouksessa. Säännöt ovat voimassa niin kauan, kunnes niitä ehdotetaan muutettavaksi.
 • Toimikunnan kokoonpano
  Trophytoimikunta koostuu vapaaehtoisista jäsenistä, jotka valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Kunkin jäsenen toimikausi on yksi vuosi. Toimikunta valitsee keskuudestaan toimikunnan puheenjohtajan. Toimikunta sopii sisäisesti käytännön toimintatavoista hoitaakseen toimikunnalle kuuluvaa tehtävää. Toimikunnan toiminnasta lopulta vastaa Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallitus. Toimikunnan kuuluu täten esittää edellisen vuoden toimintakertomus kunkin kalenterivuoden tammikuussa.
 • Toimikunnan puheenjohtaja
  Toimikunnan puheenjohtajan tehtävä on toimia yhteyshenkilönä toimikunnan ja Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallituksen välillä. Toimikunnan sisäiseen päätöksentekoon ei Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallitus ota kantaa. Toimikunnan puheenjohtaja ohjaa ja koordinoi toimikunnan tekemistä.
 • Taloudellinen toiminta
  Kaikista toimista, joihin liittyy taloudellinen toiminta, on toimikunnan tehtävä Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallitukselle kirjallinen esitys. Esityksen liitteenä tulee toimittaa tulo- ja/tai menoarvio. Esitys käsitellään kuten muutkin hallitukselle tulevat esitykset.
 • Järjestelmien oikeudet
  Toimikunnalla on käytössään kaksi sähköpostiosoitetta: sbytrophy@gmail.com sekä vuodenbulli@gmail.com. Toimikunta päättää keskuudessaan sähköpostitunnusten hallinnoimisesta.
 • Muut toimikunnat ja yhteys
  Trophytoimikunta nimeää yhteyshenkilön kotisivujen päivittäjälle, sometiimille sekä jäsenjulkaisulle (Bulteri), joka välittää oma-aloitteisesti toimikunnan tiedotettavat asiat sekä sometiimille, että Bulteri-toimikunnalle. Sometiimi voi tarvittaessa sparrailla sosiaalisen median sisällöntuotannossa (teksti/kuva).
 • Linjaukset
  Suomen Bullterrieriyhdistyksen hallitus voi tarvittaessa kutsua lisäksi laadukkaiksi katsomiaan koiria kutsukilpailuihin.
 • Sisällöt jäsenjulkaisuun
  Toimikunta tuottaa itsenäisesti vastuulleen kuuluvat asiat vuosijulkaisu Bulterissa julkaistavaksi.