Viime vuoden reippaimmat bullit

Pääkaupunkiseudun Bullterrierit on koonnut jo kolmatta vuotta bullisteja yhteisille kuukausittaisille lenkeille, ja vuonna 2022 mukana on ollut yli 50 bullia! Ihan mieletöntä!  Lenkeille ovat tervetulleita kaikki bullit kokoon katsomatta, ja mukana on vieraillut pari eri rotuistakin. Saimme reippailijoita mukaan myös esimerkiksi Tampereelta, ja lenkkeilyyn tutustumassa on ollut ihan pieniä pentuja sekä jo kunnioitettavaan ikään ehtineitä. Lenkeillä on kahlattu lumessa, käyty uimassa sekä leikitty kavereiden kanssa. Kivointa on jakaa bullimaisia hetkiä yhdessä. Ja koska haluan kannustaa yhteiseen reippailuun mukaan jatkossakin, palkitsen viime vuoden tapaan kaksi reippainta bullia, sekä eniten lenkkeilleet luokissa pentu, juniori ja veteraani.

Lenkkejähän meillä oli viime vuonna 10kpl, ja reippain bulli on ollut mukana niistä kahdeksalla, ja oli myös vuoden 2021 reippain juniori. Reippain Bulli 2022 on kääpiöbullterrieri Usva (Bäbies Garden Burberry), onnea!

Toisiksi reippain lenkkeilijä on osallistunut lenkeille erittäin aktiivisesti myös vuonna 2021. Erikoispalkinnon 2022 saaja on bullterrieri Hilppa (Sheselectric), onnea!

Kolmanneksi reippain ja myös junnuluokan voittaja, eli Reippain Juniori 2022 on bullterrieri Sherlock (Sugaradga Joystik), onnea!

Seuraavaksi eniten reippailleita oli useampi, ja vaikka he jäivätkin nyt palkinnoitta, haluan erikseen mainita Jackin, Ulpun ja mini-Kuunon, jotka olivat mukana kärkikahinoissa ihan loppuun saakka. Jack voitti muuten vuoden 2021 reippaimman tittelin.

Reippain Veteraani 2022 on mummobullterrieri Luna, ja Reippain Pentu 2022 minibulli Jade (Snakecharmer’s Just An Illusion), onnea!

Palkitut saavat asianmukaiset pokaalit sekä herkkupussit. Kiitokset kaikille lenkeille osallistujille sekä lenkkireiteissä avustaneille! Reippaillaan taas tänäkin vuonna!

PKS-bulliterkuin, Lilian