Tiedätkö, mikä on Terrilife?

Suomen Bullterrieriyhdistyksen jäsenet saavat Suomen Terrierijärjestö ry:n jäsenlehden, Terrilifen. Suomen Terrierijärjestö ry (STJ) on 24:n eri terrierirodun rotujärjestö, bullterriereiden ollen yksi näistä roduista. Terrilife-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, kolme numeroa kilahtaa sähköpostiin ja vuoden viimeinen postiluukkuun painettuna lehtenä.

Lehdessä julkaistaan mm. näyttelytuloksia, tarinoita ja artikkeleita sekä tietoa tapahtumista. Koska on tärkeää, että myös bullterrierit näkyvät rotujärjestön julkaisussa, toimii Suomen Bullterrieriyhdistyksen yhteyshenkilönä Terrilife-lehdelle jatkossa Hanna Heinonen.

Joten, oletko käynyt koirasi kanssa ulkomailla näyttelyissä? Entä oletko käynyt koirasi kanssa jossain testissä tai kokeessa? Ilmoitathan tuloksesta Hannalle, niin se saadaan lehteen. Myös tarinoita ja kuvia otetaan ilolla vastaan.

Terrilifeen on myös mahdollista saada kasvattajaruutu tai jokin muu mainos. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.

Lähetä materiaalit Hannalle sähköpostitse osoitteeseen prannin@gmail.com.

Joulukuun Terrilife-lehden deadline materiaaleille on 1.11.2023.