Vuoden Bullikilpailu

Vuoden Bulli -kilpailun säännöt on hyväksytty kevätkokouksessa 31.3.2019. Säännöt TÄSTÄ

HUOM! Ennen 31.3.2019 saavutettujen pisteiden osalta noudatetaan aikaisempia sääntöjä, jotka löytyvät TÄSTÄ.
Ulkomaisten näyttelyiden osalta, tulee tuloksiin liittää myös kopio arvostelulomakkeesta sekä kopio näyttelyluettelon sivusta tai aikatauluinfosta, josta näyttelyn koiramäärä voidaan tarkastaa.

Kilpailuun lasketaan mukaan maksimissaan kuuden (6) näyttelyn tulokset Suomessa järjestettävistä virallisista näyttelyistä (kalenterivuosi), kuudelta (6) eri tuomarilta.
Ulkomaisia näyttelyitä, Open Showta eikä Gehamia hyväksytä.

Tulokset lähettävä 31.12.2019 mennessä vuodenbulli@gmail.com

31. vuosi Vuoden Bulleja! Ensimmäiset Vuoden Bullit valittiin vuodelle 1988.

10:00 Bull-Eri , SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Bull-Eri , SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Bull-Eri ,  SBY päänäyttely @ Hakunilan urheilupuisto
Suomen Bullterrieriyhdistys ry. päänäyttely Bullterrierien erikoisnäyttely Bull-Eri tuomari Sylvain Rousse, kennel Bullimpact, Ranska Näyttelyn sivut: https://bull-eri.yhdistysavain.fi/ Tiedustelut  Anu Ahlroos-Lehmus, 040 751 06 04, ahlrooslehmusanu(at)gmail.com tai Anne Eriksson, anne.eriksson(at)elisanet.fi,  040 561 46 89.