Kerro ideasi Vuoden Harrastajan pisteenlaskuun

24.3.2024 vuosikokouksessa päätettiin palkita jatkossa Vuoden Bullin lisäksi Vuoden Kasvattaja sekä Vuoden Harrastaja. Vuoden Bullille sekä Kasvattajalle on hyväksytyt säännöt jo olemassa, mutta Vuoden Harrastajan valinnan pisteytykseen on mahdollista vaikuttaa!

Vuoden Harrastaja -palkinnon tarkoituksena on tehdä näkyväksi ja antaa tunnustusta muissakin harrastuksissa, kuin näyttelyissä menestyneille bulleille. Näitä harrastuksia voi olla mm. toko, rally-toko, nosework tai mikä laji tahansa, kunhan pisteet voidaan laskea reilusti ja ne voidaan todentaa.

Mikäli sinulla on ideoita pistelaskuun liittyen, laitathan ehdotuksesi Trophy-toimikunnalle osoitteeseen sbytrophy@gmail.com. Ideoita hyödynnetään pistelaskusääntöjen muovaamisessa ja lopullinen ehdotus tuodaan yhdistyksen syyskokouksen päätettäväksi.